Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@22:32:02 GMT

نامه ای پر از راز برای فریبرز عرب نیا

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۰۰۵۷۱

کرامت یزدانی ✅«با سلام خدمت شما کادر محترم مدرسه. با عرض شرمساری هرچه تمام‌تر، بنده به مدرسه شما یک خسارتی وارد کردم . در تاریخ ۱/۱۹/ ۹۸ به‌دلیل اینکه کلاسمان کثیف شده بود، خواستم جارو کنم بلکه باری از روی دوش خانم ضیاالدینی بردارم.‌ اما متاسفانه در اثر حواس‌پرتی، جاروی دسته بلندتان را شکستم. معذرت می‌خواهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من خجالت می‌کشم که خودم را معرفی کنم. (دانش‌آموز ده هزار تومان پول گذاشته و نوشته) می‌دانم در این دوره زمانه کافی نیست، اما جاروی شما فرسوده شده بود». ✅این نامه معجزه‌ای است که یادآور می‌شود باوجود همه‌ی دزدی‌ها و اختلاس‌های میلیاردی "افرادی که با جاروهای دسته بلند همه چیز را جارو کردند و فرستادند آن طرف آب برای روز مبادایشان"، هنوزاهنوز و همچنان عزت نفس مردم ایران جای ستایش دارد. ✅دانش‌آموز در هیچ کجای نامه‌اش اشاره‌ای به "شعائر مذهبی خاص ندارد". او یک انسان است. انسانی که به ما اجازه نمی‌دهد تا نیک‌اندیشی و رفتار صحیح او را به نفع یک نگاه و مذهب خاص مصادره کنیم. ۱- سطح نوشتار، دستخط و کاربرد واژگان خاص نشانگر آن است که دانش‌آموز در رده‌ی سنی "نوجوان" است. ۲_ با توجه به جنسیت نظافتچی(خانم ضیاالدینی) نویسنده یک دانش‌آموز دختر است. ۳- دانش‌آموزی مسئولیت‌پذیر که در قبال نظافت کلاس و خانم نظافتچی احساس وظیفه می‌کند. ۴- طبیعی است چنین دانش‌آموزی می‌تواند بعد از شکستن دسته‌ی جارو "مسئولیت" پیش‌آمده را نیز تقبل کند و صرفا به‌دلیل نیت خیری که داشته از آن شانه خالی نکند. ۵- بنیان‌های تربیت صحیح و عدالت‌محور سبب شده تا دانش‌آموز "به فرسودگی جارو" و میزان ارزش آن اشاره کند و خود را صددرصد (به‌اندازه‌ی پول یک جاروی نو) مقصر نداند. ۶- نکته‌ی زیباتر این است که دانش‌آموز "از معرفی خود پرهیز کرده است" و این ارزش وجودی چنین نامه‌ای را صدها برابر افزوده است. اگر دانش‌آموز خود را معرفی می‌کرد می‌توانستیم در صحت دلایل آن شک کنیم و آن را گونه‌ای از "خودنمایی" ریا و یا تبلیغ تلقی کنیم. ۷- دانش‌آموز در جایگاه یک انسان بالغ "دوره و زمانه" را نقد کرده و ابراز داشته این پول "ده هزار تومان" بسیار کمتر از قیمت واقعی یک جارو است. ۸- نامه در صندوق پیشنهادات مدرسه پیدا شده و با توجه به تاریخ نوشتاری آن(فروردین ۹۸ دو روز بعد از بازگشایی مدارس) می‌توانیم لحاظ کنیم: دختر بچه‌ای دانا و وظیفه شناس" یک اسکناس عیدی خود را" به‌عنوان خسارت به مدرسه پرداخته است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فریبرز عرب نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد محجوبی گفت: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز و ادامه دارد.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد با بیان اینکه طرح ملی نجات آب، ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم تا نهم دوره متوسطه است گفت: امسال ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز در این طرح شرکت کردند.

محجوبی اظهار کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی شامل، برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در ادامه با بیان اینکه همه مسابقات، موضوعات و محتواهای آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱ یکهزار و ۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، یکهزار و ۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

محجوبی ادامه داد: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در ادامه برگزاری سومین سال طرح سواد آبی در مدارس متوسطه سراسر استان خبر داد و گفت: این طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد.

محجوبی ادامه داد: در این طرح مسابقات و نوآوری‌های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه «خبرنگار آب باشید» با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

کد خبر 6097257

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب